In Uncategorized

Beste iedereen,

Op basis van de versoepelingen die er nu zijn en nog gaan komen gaan wij er vanuit dat we na de zomersluiting De Meevaart weer open kunnen stellen voor alle activiteiten. De Bewegingsruimte is dan ook weer te gebruiken voor de sport activiteiten.

Vanaf 30 augustus zijn jullie weer van harte welkom om jullie activiteiten uit te oefenen op afspraak.

De zomersluiting van De Meevaart is van 10 juli t/m 22 augustus.
Wij zijn vanaf 10 juli t/m 22 augustus niet bereikbaar via de telefoon en e-mail. Vanaf 23 augustus zijn wij weer bereikbaar.

De eerste week na de zomervakantie (vanaf 23 augustus) gaan wij gebruiken als opstart week. En vanaf 30 augustus zal De Meevaart geopend zijn van maandag t/m zaterdag van 9.00-21.00 uur en zondag van 9.00-18.00 uur.

Helaas kunnen wij onze openingstijden in de avonden nog niet verruimen tot 22.30 uur. Dit omdat wij nog niet genoeg beheerders hebben om de avond en weekend diensten te draaien.

Als we ons na de zomervakantie nog wel aan de 1,5 meter richtlijnen moeten voldoen dan geldt er nog wel een maximum aan het aantal personen dat in een ruimte kan zitten. Ook houden wij dan nog rekening met een half uur tot een uur ventilatie tijd na iedere activiteit.

 

Wil je met je activiteit starten en heb je dat nog niet aangegeven bij reserveringen dan kun je bijgaand aanvraagformulier invullen en deze naar reserveringen sturen.

Reserveringen is bereikbaar maandag t/m vrijdag op reserveren@meevaart.nl en via 06-87227085 (Telefonisch/ WhatsApp/Voicemail).

We doen onze uiterste best om binnen 2 werkdagen op uw bericht en/of aanvraag te reageren.

 

Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangepast worden, dan kijken we op dat moment wat dit voor de openstelling van De Meevaart voor gevolgen heeft.

 

We wensen jullie alvast een mooie zomervakantie toe,

Team Meevaart

 

aanvraagformulier-2021

Recent Posts