In Uncategorized

Mondkapje
Gister is in de persconferentie over de verdere maatregelen tegen bestrijding van het coronavirus is het dingende advies om op openbare binnen plekken een mondkapje te dragen gegeven.
De Meevaart geeft hier gehoor aan en stelt per maandag 5 oktober het dragen van een mondkapje verplicht wanneer men zich beweegt door het gebouwZonder mondkapje heb je geen toegang tot De Meevaart. Het mondkapje mag af, als je op je plek binnen het gebouw bent waar je blijft, dus aan je tafel, bij je afspraak, tijdens je activiteit.  Daarnaast benadrukken we dat het belangrijk blijft om de 1,5 meter afstand in acht te houden en vragen we iedereen nogmaals om verplaatsing binnen het gebouw tot een minimum te beperken. Let extra op in de gangen, toiletten, de open inloop ruimte en de restauratie ruimte waar veel doorstroom van mensen is.

Verzoek tijdens Corona
Verzoek voor studenten en gebruikers om zo veel mogelijk in eigen lokaal te blijven. Ook tijdens de pauze. Verblijf in de open inloop ruimte is niet toegestaan. Alleen door medewerkers van Meevaart. Mocht je het prettig vinden om gedurende je hele tijd dat je binnen De Meevaart bent een mondkapje te dragen, dan mag dit.

Recommended Posts