In Uncategorized

In Amsterdam Oost wonen we samen, ook ten tijden van crisis. Door de COVID-19 crisis worden ook kwetsbare buurtbewoners hard geraakt, veel maatschappelijke vangnetten zijn nu minder beschikbaar waardoor sommige mensen zonder maaltijd komen te zitten.

Geef uit je hart, uit solidariteit met onze buren. Help ook mee en doneer.

Via deze link kun je direct doneren!

Om ervoor te zorgen dat niemand zonder maaltijd komt te zitten, is Samen Vooruit een buurtinitiatief gestart met 3WO, de buurtkeukens en vrijwilligers, om maaltijden te koken en te bezorgen aan de mensen die het juist nú extra hard nodig hebben. Zij zetten zich kosteloos in. We streven er naar om 2.000 maaltijden per week uit te delen. Eén maaltijd kost €2,50!

Met z’n allen doen we momenteel ons uiterste best om de kwetsbaren in de buurt te ondersteunen. Donaties komen geheel ten goede aan de inkoop van ingrediënten, verpakking en het Armoedefonds.

Geef wat je kan, alle kleine beetjes helpen!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle kwetsbare buurtbewoners een voedzame maaltijd krijgen en geen enkel huishouden tekort komt.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door:

Wil je mee helpen? Wij zoeken vrijwilligers die willen helpen met het bezorgen van de maaltijden. Aanmelden kan per e-mail: maaltijden@samenvooruit.amsterdam

Via de volgende partijen worden maaltijden verstrekt:

Archipel – http://www.buurthuisarchipel.nl/
Assadaaka Community – http://assadaaka.nl/
Elthetokerk – https://www.elthetokerkamsterdam.nl/
Meevaart – https://meevaart.nl/

Woont u in de Indische Buurt in Amsterdam Oost en heeft u behoefte aan een maaltijd? Dan kunt u zich hier aanmelden voor een maaltijd. U krijgt dan zsm bericht

Recommended Posts