In Uncategorized

Ik weet nog hoe enthousiast ik werd toen ik 2011 van de plannen voor De Meevaart hoorde: een plek waar buurtbewoners zelf bepalen wat er gebeurt! Te gek!
Ik ging meteen naar de eerste bijeenkomst en heb aangeboden te helpen,- zonder te weten wat ik precies kon doen. In mijn werk als architect gaat het over de “echte” ruimte maar net zo belangrijk vind ik ruimte in overdrachtelijke zin. De ruimte die mensen krijgen en kunnen nemen om te zijn wie ze zijn, te doen wat ze willen doen en om te kunnen ontplooien. Het was  bijzonder om mijn steentje bij te kunnen dragen dat die ruimte er is voor buurtbewoners in De Meevaart. Ik ben zeker dat jullie het ook in deze rare tijden voor elkaar krijgen om die ruimte te blijven bieden. Ook al moet het nu allemaal anders i.v.m. corona.
Ik zal jullie missen nu dat ik wegga. Het was heel fijn om met jullie samen te werken! Gelukkig woon ik in de buurt 🙂

Recent Posts