In Uncategorized

De deuren van De Meevaart zijn na de zomersluiting opnieuw geopend.

In samenspraak met de medewerkers en op basis van de evaluatie van de proefperiode en de inzetbaarheid van de medewerkers zijn we blij te kunnen melden onze openingstijden iets te kunnen verruimen.

Vanaf maandag 14 september zal De Meevaart geopend zijn van 9.00 tot 21.00 uur, voor gebruikers waarmee afspraken gemaakt zijn.

Helaas kunnen we De Meevaart voorlopig nog niet openen als open inloopplek, ook kunnen er nog geen losse reserveringen gemaakt worden en zijn bewegingsactiviteiten niet toegestaan. Ook de keuken, het buurtrestaurant en de bar blijven voorlopig gesloten. We vinden het jammer dat we nog niet open kunnen voor al onze gebruikers en bewoners en begrijpen dat het voor veel van jullie heel vervelend is dat jullie nu nog niet terecht kunnen in De Meevaart.

Wij gaan ons best doen om stapje voor stapje zoveel mogelijk gebruikers binnen de mogelijkheden terug te laten komen.  Om dit zo veilig mogelijk te doen hanteren we en aantal spelregels en afspraken die binnen De Meevaart nageleefd dienen te worden. Deze lees je hier.
Samen zorgen we de dat De Meevaart in deze bijzondere tijd weer de plek kan worden die we kennen!

Recommended Posts