In Uncategorized

Houd jij van aanpakken en help je graag mensen? Ben je gastvrij en een echte teamspeler? Vind je het leuk om anderen wat te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te helpen met het beheer van De Meevaart en er samen met een groot team van vrijwilliger voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Over De Meevaart
De Meevaart is een uniek community center in de Indische Buurt in Amsterdam waar bewoners met verschillende achtergronden en interesses hun plek vinden.

De Meevaart is 90 uur in de week open en biedt ruimte aan tal van activiteiten en bewonersinitiatieven. Daarnaast biedt De Meevaart diverse mbo opleidingen.

Door de tomeloze inzet van jaarlijks zo’n 100 vrijwilligers en stagiaires kan De Meevaart 90 uur in de week open zijn.

Wat zoeken wij
We zijn op zoek naar een enthousiaste Coördinator Beheer die van aanpakken houdt. Goede sociale vaardigheden heeft, stressbestendig en gastvrij is, het leuk vindt anderen wat te leren en hiervoor ook het geduld heeft. Als Coördinator Beheer ben je samen met je collega vrijwilligers en stagiairs het visitekaartje van De Meevaart, we zoeken iemand diverse gastvrouw/heer- en beheerderstaken uit kan voeren. We zijn nadrukkelijk opzoek naar iemand die goed in teamverband kan werken en die het leuk vindt om andere vrijwilligers beheer en stagiaires aan te sturen, zodat zij in staat zijn het beheer en de dienstverlening in De Meevaart en eventueel andere gebouwen adequaat en optimaal uit te voeren.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend van het begeleiden van beheerders en stagiaires tot het uitschenken van een kopje koffie.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en het waarborgen van de continuïteit tussen de verschillende werk-shifts. Je houd je op dagelijkse basis bezig met aansturen en ondersteunen van stagiairs en vrijwilligers in taken als communicatie-, presentatie- en het geven van informatie aan klanten.
Daarnaast voer je diverse beheer taken uit zoals het ontvangen van gasten, toezicht houden in het gebouw, het bieden van (technische) ondersteuning, het voorbereiden van ruimtes voor verhuur, bardienst draaien, en het schoon en netjes houden van het gebouw en ruimtes. Je bent een belangrijke spil binnen de operationele voortgang van de dagelijkse gang van zaken bij De Meevaart.

Werktijden

Dit is in overleg maar het je bent bij voorkeur 2 dagen in de week beschikbaar.
Houd ook rekening met weekend en avonddiensten.

Wat krijg je ervoor terug?

De eerste 2 maanden word je gekoppeld aan een coordinator beheer. Je werkt met andere vrijwilligers samen, wat het werk gezellig maakt. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, en elke dag is anders. Er wordt een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) voor jou opgesteld. De Meevaart biedt coaching en diverse trainingen aan alle vrijwilligers en er worden regelmatig gezellige vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast bieden wij koffie en thee en tijdens een dagshift bieden we een gezamenlijke lunch en tijdens een avondshift een avondmaaltijd uit het buurtrestaurant. Ook krijg je een vrijwilligerscontract en is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. 

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?

Door jouw ondersteuning kun je collega vrijwilligers en stagiaires zien groeien en geef je mensen meer zelfvertrouwen. Daarnaast kun je door jouw gastvrijheid en behulpzaamheid en lach toveren op het gezicht van de gebruikers en bezoekers van De Meevaart. Mede door jouw inspanning kan De Meevaart een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar veel maatschappelijke(buurt) initiatieven hun plek vinden en tal van activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast wordt onderdeel van de Meevaart Community en werkt op een plek waar meedoen, elkaar ontmoeten, jezelf verder ontwikkelen, leren, en het in de praktijk brengen van je ideeën centraal staan. Waar je mogelijkheden centraal staan en niet je belemmeringen. Waar je eigen belang en maatschappelijk belang kan laten samengaan.

Interesse?

Kijk op www.meevaart.nl of neem contact op of kom langs en stuur jouw CV naar info@meevaart.nl. Contactpersoon voor deze functie is Roy Dhoeman (coördinator beheer en leermeester) hij is aanwezig op maandag/dinsdag/donderdag en vrijdag tussen 15:00-22:30 uur. En bereikbaar via info@meevaart.nl of telefonisch 020-3319131.

Download hier de vacature (pdf)
Download hier het functieprofiel (pdf)

 

 

Recommended Posts