MBO1 Entree opleiding

Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door Stichting Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd.

De Meevaart staat voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Daarom bieden we deze opleidingen en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Wat houdt de opleiding in?

De opleiding duurt 1 jaar en beid je voor op een mbo2 opleiding bij De Meevaart. Het gaat om een beroepsbegeleidende leerweg, BBL opleiding. Je hebt school en loopt stage bij De Meevaart. De Meevaart is een erkend leer-werk- bedrijf. Verder moet je rekenen op het maken van huiswerk. Naast de reguliere lessen bieden wij extra lessen en ondersteuning bij het verbeteren van de Nederlandse taal en de computervaardigheden. Je krijgt de kans om mee te doen aan de cursussen sociale hygiƫne en bedrijfshulpverlening (BHV) en aan de ontruimingsoefening in het gebouw.

Voor de opleiding geld dat je het leuk moet vinden om met mensen te werken en dat je, je zorgzaam flexibel en gastvrij moet kunnen opstellen. Bij de intake en tijdens de opleiding zullen we kijken waar jouw talenten liggen.