In Uncategorized

Het kabinet heeft nieuwe versoepelingen en maatregelen aangekondigd, die op 25 september zullen ingaan. Wat betekent dit voor (activiteiten in) De Meevaart?

– Hoewel de anderhalve meter afstand vanuit het kabinet niet meer verplicht is per 25 september, zullen wij in De Meevaart deze afstand wel aanhouden. Dus óók vanaf 25 september vragen wij iedereen om binnen De Meevaart 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De veiligheid van onze medewerkers, vrijwilligers en bezoekers staat voorop, dus geef elkaar de ruimte!

– Bij binnenkomst zullen wij niet naar een corona bewijs (corona check-app) vragen. Het blijft dus voor iedereen mogelijk om De Meevaart binnen te lopen, zonder daarbij een corona bewijs te tonen.

– Voor iedere ruimte blijft een maximaal aantal personen gelden. Deze aantallen zullen wel iets versoepeld worden per 25 september. Voor de nieuwe maximale aantallen per ruimte, zie hier.

– Mocht je een activiteit willen organiseren waarbij je het maximale aantal personen in een ruimte overschrijdt, dan vragen wij jullie om deelnemers wel te controleren op een corona bewijs. De verantwoordelijkheid voor deze controle ligt bij de organisatoren van de activiteit.

– Daarnaast vragen wij iedereen om nog steeds regelmatig de handen te blijven ontsmetten/wassen.

Samen zorgen we dat De Meevaart een veilige plek is voor iedereen!
Recent Posts