Wat is er te doen

De Meevaart is 90 uur in de week geopend en er is van alles te doen!
Alles wordt georganiseerd door buurtbewoners en buurtorganisaties, we organiseren zelf geen activiteiten. Op www.indischebuurtbalie.nl kun je zien wat er allemaal te doen is.
De ruimtes in De Meevaart worden gevuld met uiteenlopende activiteiten zowel zakelijk, sportief, creatief of ondersteunend. Onder activiteiten vind je meer informatie over de gratis, openbare en terugkerende activiteiten georganiseerd door en voor de buurt.

Naast tal van activiteiten is De Meevaart ook een plek voor ontmoeting waarbij je kunt genieten van lekker eten uit het Buurtrestaurant of van een drankje geserveerd door een van onze vriendelijke vrijwilligers of stagiaires. Mensen ontmoeten elkaar in onze ontmoetingsruimte waar je naast iets te drinken ook informatie kunt krijgen over De Meevaart en over diverse activiteiten en organisaties die actief zijn in de buurt.
De ontmoetingsruimte is een huiskamer van de buurt, waar je aan een van de lange tafels ook een plek kan vinden om te werken of te ontspannen.
Op de begane grond is nog meer te beleven, zo zijn gedurende het jaar diverse exposities te zien en zijn er regelmatig gratis culturele activiteiten. Bij mooi weer genieten veel bewoners en bezoekers ook van onze prachtige tuin. En van maandag tot zaterdag serveren diverse buurtkoks een lekkere en betaalbare maaltijd in het buurtrestaurant.