In Uncategorized

Beste mensen,

Naar aanleiding van de persconferentie van 26 november zullen de deuren van De Meevaart vanaf morgen, zondag 28 november, ook om 17:00 uur sluiten. Helaas betekent dit dat alle activiteiten om 17:00 uur moeten stoppen en dat de activiteiten na 17:00 uur niet meer door kunnen gaan.

We vinden het spijtig de deuren te moeten sluiten en dat alle activiteiten binnen de Meevaart voor de komende tijd na 17:00 uur niet meer door kunnen gaan. Als de maatregelen wijzigen en dit invloed heeft op de sluitingstijd van De Meevaart zullen we hier uiteraard opnieuw over communiceren.

Tussen 9:00 en 17:00 uur blijft het wel nog steeds verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij beweging door het gebouw. In de ruimte mag het mondkapje af. Ook moet er bij binnenkomst de handen ontsmet worden.

De 1,5 meter maatregel is weer verplicht en wij blijven deze hanteren.

De QR code check zullen wij niet uitvoeren maar deze blijft wel nog verplicht voor de bewegende activiteiten. Alle deelnemers en de activiteitenbegeleider moeten gecheckt worden op een QR code.

We hopen op jullie begrip en geduld in deze periode.

Vriendelijke groet,

Team Meevaart

Recent Posts