In Uncategorized

Beste mensen,

Het kabinet heeft strengere maatregelen aangekondigd, die vanaf vandaag, maandag 15 november, zullen ingaan. Wat betekent dit voor (activiteiten in) De Meevaart?

Vanaf vandaag mag de commerciële verhuur maar tot 18:00 uur door ons gefaciliteerd worden. Na 18:00 uur kunnen de commerciële verhuur activiteiten helaas niet meer gehouden worden. Wij gaan hierin mee met de opgelegde RIVM maatregelen.

De niet commerciële verhuur die ondersteuning biedt aan de kwetsbare groepen mag tot 21:00 uur gehouden worden. Om 21:00 uur moeten deze activiteiten gestopt zijn en moeten de groepen het gebouw hebben verlaten. Ook moeten deze groepen zich aan de 1,5 meter maatregel houden.

Onze horeca sluit om 20:00 uur. Na 20:00 uur kan er geen drinken meer besteld worden bij de beheerders en er zal ook niets meer geschonken worden.

Het blijft nog steeds verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij beweging door het gebouw. In de ruimte mag het mondkapje af.
Ook moet er bij binnenkomst weer de handen ontsmet worden.

Wij gaan nog steeds niet op een QR code controleren maar wij houden ons aan de  1,5 meter maatregel. Het maximaal aantal personen per ruimte blijft gebaseerd op de 1,5 meter maatregel.

Mocht je een activiteit willen organiseren waarbij je het maximaal aantal personen in een ruimte overschrijdt, dan vragen wij jullie om deelnemers wel te controleren op een corona bewijs. De verantwoordelijkheid voor deze controle ligt bij de organisatoren van de activiteit.

De QR code check blijft verplicht voor de bewegende activiteiten. Alle deelnemers en de activiteitenbegeleider moeten gecheckt worden op een QR code. De activiteitenbegeleider/docent van de bewegende activiteit bij administratie ‘Verklaring omtrent het uitvoeren van de QR code check voor bewegende activiteiten’ te tekenen. Daarin wordt verklaart dat de activiteitenbegeleider/docent bij iedere activiteit en van iedere deelnemer de QR code check wordt uitgevoerd.
Bij deze verklaring zullen Tim of ik bij de activiteitenbegeleider/docent de QR code check uitvoeren.

Samen zorgen we dat De Meevaart een veilige plek is voor iedereen!

 

Recent Posts