In Uncategorized

Het afgelopen jaar heeft veel van iedereen gevraagd, en we vinden het heel spijtig dat we jullie al lange tijd geen plek hebben kunnen bieden in De Meevaart. Bij elke versoepeling van de corona-maatregelen kijken we opnieuw naar de mogelijkheden die we binnen De Meevaart kunnen faciliteren.

De komende tijd is De Meevaart helaas nog gesloten. Er is geen open inloop en de meeste activiteiten kunnen helaas nog niet door gaan.

Toch betekent dit gelukkig niet dat wij helemáál onze deuren hebben moeten sluiten: voor kwetsbare mensen uit de buurt blijven wij ondersteuning bieden. De Meevaart is daarom op afspraak open, voor activiteiten die als doel hebben kwetsbare mensen te ondersteunen. Bied jij een activiteit aan voor een kwetsbare groep en wil je overleggen of er mogelijkheden zijn binnen De Meevaart? Neem dan contact op met Tim Doornewaard via tim@meevaart.nl of  06-17146170.

Daarnaast missen we iedereen heel erg, en zijn we benieuwd hoe het gaat met jou, je initiatief en je achterban. We willen jullie bedanken voor jullie geduld en flexibiliteit en zien jullie graag weer terug in De Meevaart, zodra dat weer kan!

Recent Posts