In Uncategorized

Houd jij van aanpakken en help je graag mensen? Ben je gastvrij en een echte teamspeler? Vind je het leuk om anderen wat te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te helpen met het beheer van De Meevaart en er samen met een groot team van vrijwilliger voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Over De Meevaart
De Meevaart is een uniek community center in de Indische Buurt in Amsterdam waar bewoners met verschillende achtergronden en interesses hun plek vinden.

De Meevaart biedt ruimte aan tal van activiteiten en bewonersinitiatieven. Daarnaast is De Meevaart een erkend leerwerkbedrijf en waarbij een groot aantal studenten dagelijks praktijkervaring kan opdoen in De Meevaart

Door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en stagiaires kunnen we ruimte bieden aan veel verschillende activiteiten van buurtbewoners, organisaties en initiatieven.

Aangepast plan voor beheer tijdens corona
Door het besmettingsrisico tijdens corona zijn er een groot aantal medewerkers van ons team niet inzetbaar, omdat zij behoren tot de risicogroep die door het RIVM is beschreven.
Momenteel proberen wij De Meevaart zo veel mogelijk open te houden voor de mensen die niet tot de risicogroep behoren. En werken we met een aangepaste openingstijden en taken passend binnen de maatregelen en mogelijkheden. Daar hebben wij per direct hulp bij nodig!

Wat zoeken wij
We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van aanpakken houden. Goede sociale vaardigheden hebben, stressbestendig en gastvrij zijn, het leuk vinden anderen wat te leren en hiervoor ook het geduld hebben. Als (Coördinator) Beheer ben je samen met je collega vrijwilligers en stagiairs het visitekaartje van De Meevaart, we zoeken mensen die diverse gastvrouw/heer- en beheerderstaken uit kunnen voeren. We zijn nadrukkelijk op zoek naar mensen die goed in teamverband kunnen werken en die het leuk vinden om andere vrijwilligers beheer en stagiaires aan te sturen, zodat zij in staat zijn het beheer en de dienstverlening in De Meevaart adequaat en optimaal uit te voeren.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend van het begeleiden van beheerders en stagiaires tot het zetten van koffie en thee.
Je bent onder andere verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en het waarborgen van de continuïteit tussen de verschillende werk-shifts. Je houd je op dagelijkse basis bezig met aansturen en ondersteunen van stagiairs en vrijwilligers in taken als communicatie-, presentatie- en het geven van informatie aan partners en bezoekers. Daarnaast voer je diverse beheer taken uit zoals het ontvangen van gasten, toezicht houden in het gebouw, het bieden van (technische) ondersteuning, het voorbereiden van ruimtes voor verhuur, bardienst draaien, en het schoon en netjes houden van het gebouw en ruimtes. Je bent een belangrijke spil binnen de operationele voortgang van de dagelijkse gang van zaken bij De Meevaart.

Werktijden
Dit is in overleg maar het je bent bij voorkeur 2 dagen in de week beschikbaar.
Houd ook rekening met weekend en avonddiensten.

Wat is de meerwaarde van dit vrijwilligerswerk?
Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, en elke dag is anders. De Meevaart biedt coaching en diverse trainingen aan alle vrijwilligers. Je krijgt een vrijwilligerscontract en is er een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Door jouw ondersteuning kun je collega vrijwilligers en stagiaires zien groeien en geef je mensen meer zelfvertrouwen. Daarnaast kun je door jouw gastvrijheid en behulpzaamheid een lach toveren op het gezicht van de gebruikers en bezoekers van De Meevaart. Mede door jouw inspanning kan De Meevaart een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich welkom voelt en waar veel maatschappelijke(buurt) initiatieven hun plek vinden en tal van activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast wordt je onderdeel van de Meevaart Community en werk je op een plek waar meedoen, elkaar ontmoeten, jezelf verder ontwikkelen, leren, en het in de praktijk brengen van je ideeën centraal staan. Waar je mogelijkheden centraal staan en niet je belemmeringen. Waar je eigen belang en maatschappelijk belang kan laten samengaan.

Interesse?

Kijk op www.meevaart.nl of neem contact op of kom langs en stuur jouw CV naar info@meevaart.nl. Contactpersoon voor deze functie is Leo Felter (coördinator beheer) en bereikbaar via info@meevaart.nl of telefonisch 020-3319131 / 06-86228997

Download hier de vacature in PDF.

Recent Posts