In Uncategorized

28 mei 2020

UPDATE| In verband met het coronavirus zullen de deuren van De Meevaart in ieder geval tot medio juni gesloten blijven.
Wanneer we daadwerkelijk open gaan wordt binnenkort beslist en hierover houden we jullie natuurlijk op de hoogte. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om opnieuw onze gasten te kunnen ontvangen op een veilige en verantwoorde manier. In eerste instantie zal dit enkel op afspraak zijn, dit betekent dat mensen voor een specifieke activiteit naar binnen mogen. We zijn in overleg met onze gebruikers aan het kijken welke activiteiten er weer opgestart kunnen worden en in welke vorm.
We hopen op jullie begrip en houden jullie op de hoogte.

31 maart 2020

UPDATE: De Meevaart sluit voorlopig de deuren tot 1 juni.
We nemen contact op met al onze medewerkers, stagiaires en gebruikers. De komende weken zijn we druk bezig met het uitzoeken en uitwerken van de consequenties van een sluiting van 2,5 maand voor De Meevaart.

De administratie en de rest van het bedrijfsbureau werkt in deze periode door vanuit huis en is van maandag t/m vrijdag bereikbaar per mail. De studenten krijgen online opdrachten en les.

Indien de maatregelen betreft de bestrijding van het coronavirus wijzigen en dit invloed heeft op de sluitingsdata van De Meevaart zullen we hier uiteraard opnieuw over communiceren.

We hopen iedereen na 1 juni weer te mogen verwelkomen en hopen op jullie begrip.

——
In verband met het Coronavirus sluit De Meevaart voorlopig de deuren tot en met 6 april.

De Meevaart stelt de gezondheid van medewerkers, gebruikers en bezoekers voorop. De Meevaart is er voor iedereen, dit betekent dat we ook veel bezoekers en vrijwilligers hebben die voor een deel behoren tot een van de risicogroepen: op leeftijd en/of onderliggende kwetsbaarheden op het gebied van gezondheid hebben.
Mede hierdoor hebben we besloten het gebouw voorlopig dicht te doen. We vinden het spijtig de deuren te sluiten, maar zijn tot dit besluit gekomen omdat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als community centrum willen nemen, in deze periode waarin opgeroepen wordt tot diverse maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

We nemen contact op met al onze medewerkers, stagiaires en gebruikers.
De administratie en de rest van het bedrijfsbureau werkt in deze periode door vanuit huis en is van maandag t/m vrijdag bereikbaar per mail.

We hopen op jullie begrip.
Vriendelijke groet,

Nooshi Forozesh namens team De Meevaart

Recent Posts