In Uncategorized

Mbo-opleidingen voor volwassenen

In september 2020 starten we met de opleiding Dienstverlening niveau mbo1 en mbo2. Indien er genoeg interesse is, starten we naast deze opleiding ook met de opleiding: Administratie niveau mbo1 en mbo2.
De opleidingen worden aangeboden en betaald door De Meevaart en verzorgd door docenten van het ROC. Daarnaast verzorgen wij een stageplaats.

Verder biedt De Meevaart vrijwilligers en studenten de kans om mee te doen aan diverse trainingen onder anderenop het gebied van taalondersteuning, leren presenteren, computervaardigheden, gastvrijheid, sociale hygie╠łne, ontruimingsoefeningen en BHV.

Dienstverlening mbo2

De opleiding duurt 2 jaar, deze start je in september 2020 en rond je af in juni 2022. Het gaat om een BBL opleiding. Je volgt de lessen en loopt het eerste jaar stage bij De Meevaart. In het tweede jaar maak je een keuze tussen de richting helpende zorg en welzijn of facilitair dienstverlening en kun je een externe stage lopen, hierdoor doe je een bredere werkervaring op.

Informatie en intake

Op 22 en 23 juni 2020 vindt er een informatie en intake plaats voor de opleiding Dienstverlening. Neem contact op via meedoen@meevaart.nl voor meer informatie en om uitgenodigd te worden voor de informatie en intake.

Belangstelling?

Neem contact met ons op via contactpersoon: Leermeester Adrijana Grgic, bereik- baar via meedoen@meevaart.nl en 020-331 91 31, bereikbaar maandag t/m donderdag.

De nieuwe opleidingsflyer is er en wordt verspreid in de Indische Buurt en de Architectenbuurt. Heb jij de flyer nog niet in jouw brievenbus gehad, bekijk deze dan hier.

Recent Posts