In Uncategorized

Week van Participatie

Van 9 t/m 16 november viert heel Oost de Week van Participatie. Tijdens deze week is er onder de vlag van Cultuur Connectie Oost een uitgebreid cultuurprogramma te zien, horen en beleven.

De officiële opening van de week – waarvoor u van harte bent uitgenodigd – is in de OBA Linnaeusstraat op zaterdag 9 november om 17:00 uur.

In de dagen daarvoor zijn er al activiteiten. Zo biedt het Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest (NedPhO) bijvoorbeeld al op donderdag 7 november 2 concerten aan: een openbare repetitie van het orkest in de NedPhO-koepel en strijkkwartetten in de kapel van het OLVG ziekenhuis.

Voor de jeugd is er al op vrijdag 8 november onder meer een ‘kijkles’ in Jeugdtheaterschool TIJ op IJburg. Tijdens Sint-Maarten zijn er in de Dapperbuurt en Indische Buurt muzikale optochten gepland. Daarnaast is het eerste Vrije Vloer Festival in Oost met producties van het Plein Theater te bezoeken. Ook zijn er in de loop van de week talkshows, theater voor kinderen, jongeren en volwassenen, diverse concerten, cultureel-historische wandelingen, een kledingruilbeurs, film, exposities; te veel om op te noemen. Met zo’n 50 activiteiten, georganiseerd door 41 CCO-partners op 27 locaties, zal iedereen iets van zijn gading kunnen vinden. Naast deze culturele activiteiten kunt u ook aanschuiven bij een van de deelnemende buurtrestaurants.

Meer informatie en het volledige programma vindt je op de website www.cco.amsterdam daarnaast vindt je de meest actuele informatie en leuke extra’s via onze Facebookpagina.

Week van Participatie

Recent Posts