In Uncategorized

Doe mee en deel jouw idee voor de Indische Buurt

Wil jij meewerken om onze buurt nog mooier te maken? Schuif dan aan bij de Indische Buurt Tafel! Doel hiervan is het verzamelen van zoveel mogelijk ideeën en wensen voor de Indische Buurt. We nodigen iedereen met een idee voor de buurt uit om dit kenbaar te maken en te bespreken met buurtgenoten. De Indische Buurt Tafel is er zowel in een fysieke vorm als digitaal. Aan beide ben je welkom om aan te schuiven.

De eerste stap naar een Indische Buurt Tafel is gezet tijdens het Indische Buurt Festival in juni, toen hebben we ideeën van buurtbewoners verzameld en gebundeld en als mooi buurtmozaïek weergegeven op de website. Daarnaast zijn de buurtwensen aangeboden aan stadsdeel Oost.

Nu is het tijd voor de volgende stap: mensen en ideeën bij elkaar aan tafel zetten.

Reserveer nu hier jouw plek! Of scan onderstaande QR-code.

Initiatiefnemers zijn Indische BuurtBalie, De Meevaart, Harmonica en Samen Vooruit.

Recent Posts