In Uncategorized

Wil jij in september 2019 starten met de opleiding Dienstverlening mbo2? Dinsdag 4 juni is er nog een intake moment!

Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door Stichting Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College.

Studenten worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd. Daarnaast biedt Stichting Meevaart vrijwilligers en studenten de kans om mee te doen aan diverse trainingen op het gebied van taalondersteuning, sollicitatie- training, computervaardigheden, gastvrijheid, sociale hygiëne, ontruimingsoefeningen en bhv.

De opleiding duurt 2 jaar, deze start in september 2019 en rond je af in juni 2021. Het gaat om een beroepsbegeleidende leerweg, BBL opleiding. Je hebt school en loopt stage bij De Meevaart of een partnerorganisatie. De Meevaart is een erkend leer-werk- bedrijf. In het tweede jaar maak je een keuze in de richting helpende zorg en welzijn en facilitair medewerker.

Belangstelling?

Meld je aan om meer informatie over de opleiding en stage bij Stichting Meevaart te krijgen en om uitgenodigd te worden voor de informatiemiddag. Neem contact op via meedoen@meevaart.nl en kijk voor meer informatie op de website www.meevaart.nl

Contactpersoon: Leermeester Adrijana Grgic, bereikbaar via meedoen@meevaart.nl en 020-331 91 31, aanwezig van maandag t/m donderdag.

Recent Posts