In Uncategorized

De tweede gezamenlijke programmering van Cultuur Connectie Oost.

Tijdens de Week van Connectie, die dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt van 8 t/m 16 juni, organiseert Cultuur Connectie Oost een uiteenlopend cultuurprogramma om bewoners van Amsterdam-Oost dichter bij elkaar te brengen. Iedereen is welkom!

Week van Connectie

Tijdens de Week van Connectie kunnen bewoners op verschillende locaties culturele activiteiten ondernemen. Tussen 8 en 16 juni is er van alles te doen in Amsterdam-Oost; het diverse aanbod bestaat onder andere uit concerten, buurtmaaltijden, exposities, een picknick en nog veel meer verbindende activiteiten, voor jong en oud. Ook zijn er tijdens deze week maar liefst twee festivals, namelijk het Indische Buurt Festival en het Communities Film Festival.

De opening van de Week van Connectie vindt plaats op zaterdag 8 juni om 20.00 uur in Studio/K. De deelnemende culturele organisaties zullen dan ook aanwezig zijn. Iedereen is van harte welkom om connectie te maken en meer te weten te komen over de Cultuur Connectie Oost en de Week van Connectie.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op cco.amsterdam en op www.facebook.com/CultuurConnectieOost.

Cultuur Connectie Oost

Het cultuurprogramma is het een initiatief van Cultuur Connectie Oost. De betrokken instellingen willen de komende jaren bereiken dat de programmering in het stadsdeel beter zichtbaar en toegankelijker wordt voor een divers publiek en dat er meer uitwisseling ontstaat tussen culturele instellingen. Alle culturele instellingen in Amsterdam-Oost zijn welkom om zich aan te sluiten bij Cultuur Connectie Oost.

Tijdens deze eerste editie van Week van Connectie worden er activiteiten georganiseerd door: Stichting Meevaart, Connecting Strings, Stichting Muzieksleutel, Buurthuis Archipel, Stichting MOI, Studio/K, GROEImeevaart, OBA Javaplein, Moving Arts Project, Tugela85, Nederlands Philharmonisch Orkest, Plein Theater, Indische Buurt Festival, Cineblend, Indische BuurtBalie, Batjanzaal, Tropenmuseum, en het Communities Film Festival

Recent Posts