In Uncategorized

Vandaag (dinsdag 9 april) hebben we een zeer geslaagde informatiemiddag gehad over de opleiding facilitaire dienstverlening mbo2. Deze opleiding start in september 2019.

We hebben de vele geintresseerde iets kunnen vertellen over De Meevaart en de opleiding die we in samenwerking met het Regio College aanbieden. We hebben gezameljk gekeken naar een film over de meevaart een een prsentatie van het Regio College.Docenten, leermeesters en studenten zijn aan het woord geweest en er was natuurlijk ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en voor diverse vragen.

Deze leuke en informatieve middag was geheel verzorgd door onze huidige studenten, zij zorgde onder andere voor een heerlijke High Tea.

We zijn blij te melden dat zich al 30 mensen hebben aangemeld om de opleiding te gaan volgen. Mocht jij ook geintresseerd zijn om met deze opleiding te starten, laat dit ons dat weten voor vrijdag 20 mei via meedoen@meevaart.nl

De instaptoets kun je na aanmelding doen op dinsdag 23 april, donderdag 25 april of op 21 mei om 10.00 uur in De Meevaart.

Recent Posts