In Uncategorized

Graag nodigen we u uit voor de volgende expositie van Ferry Reijnders…in de Meevaart
Opening: vrijdag 26 april 18.00 uur
Adres: de Meevaart, Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam
Van 26 april tot en met 19 juni 2019.

“Ik ben al zo’n 20 jaar actief als professioneel kunstenaar”. Naast mijn vrije werk maak ik graag veel portretten in opdracht, zowel tekeningen als olieverfschilderijen. Daarbij weet ik de kern van de zaak te raken: portretten moeten lijken. Naast die gelijkenis streef ik naar een levendigheid van een portret, door een optimale dieptewerking toe te passen en nog steeds te verbeteren. Zo’n gezicht moet als het ware uit het doek (of papier) te voorschijn komen. Op 16 april opent de Meevaart dan ook mijn expositie van getekende portretten.

www.ferryreijnders.exto.nl

Aansluitend op de opening is om 19.15: Arto Lokalo; performance art, poetry en stand-up comedy; uw host: René Janssen, uw MC: Mike Doulis

Recent Posts