In Uncategorized

De Meevaart biedt een MBO2 opleiding en werkervaring voor volwassenen!
De opleiding Dienstverlening MBO2 start in september.
Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door st. De Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College. Studenten kunnen stagelopen en werkervaring opdoen in De Meevaart. Ze worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd.
De Meevaart staat voor een inclusieve samenleving en meedoen. Daarom bieden we deze MBO2 opleiding en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Informatiemiddag
Op 15 mei is er tussen 13.00 en 15.00 een informatiemiddag in De Meevaart, Baliestraat 48A. Dit is een kans om meer te weten te komen over de opleiding, de intaketoets en om kennis te maken met docenten en mensen die al een opleiding via De Meevaart hebben gedaan.

Belangstelling?
Meld je aan bij De Meevaart om de een opleiding te volgen en stage te lopen of vraag om meer informatie via info@meevaart.nl
Contactpersoon: Adrijana Grgic, 020-331 91 31, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Recent Posts