In Uncategorized

Hallo Indische Buurtgenoten!

Op zaterdag 30 juni vindt de 10e editie van het Indische Buurt Festival plaats tussen 12.00 en 18.00.

Het Indische Buurt Festival staat zoals elk jaar in het teken van het delen van kennis, kansen en plezier in de Indische buurt. Op deze dag vieren we de diversiteit van onze buurt. Er is een informatiemarkt, allerlei workshops, heerlijk eten, optredens en plezier te beleven voor jong en oud. Dit jaar is ook de Javacup op dezelfde dag!

Omdat dit jaar de 10e editie van het festival is, willen we graag extra feestelijk uitpakken met een Indische Buurt Modeshow en een Indische Buurt Taartenbakwedstrijd (want: geen verjaardag zonder taart!). Heb je een naaiclub, maak je kleding of vind je dat je sowieso op de catwalk thuishoort, dan horen we graag van je! Ben je een taartenkoning of-koningin en wil je je taart laten proeven aan een deskundige jury? Ook dan horen we het graag.

Wil je een kraampje op het festival om je idee of organisatie te promoten of heb je een goed idee voor programmering? Wil je meedoen aan de modeshow of de taartenbakwedstrijd? Mail naar annemarije@sibf.nl.

Wil je als vrijwilliger meehelpen het festival tot een geweldig succes te maken? Mail dan naar septimia@sibf.nl.

Wil je een kraampje reserveren om spullen of eten te verkopen? Mail dan met Imogen Rao van Amsterdam BLEND Markt: amsterdamblendmarket@gmail.com.

We vieren graag onze mooie buurt samen met jullie allemaal en zien jullie aanmeldingen tegemoet!
Via onze Facebookpagina houden we je graag op de hoogte van het programma.

Feestelijke festivalgroet!

Septimia Kuhlmann & Anne Marije Wilmink
Organisatie Indische Buurt Festival 2017

Recent Posts