In Uncategorized

Hij ziet er misschien stoer uit, maar heeft een klein hartje!

Vandaag is onze vrijwilliger Michel aan het woord:

“Het klinkt misschien raar, maar ik hou heel erg veel van mezelf. Ik ben altijd vrolijk. Misschien komt het doordat ze bij mijn hersenoperatie een gat in mijn kop hebben geboord… Ik word elke dag wakker met een big smile.

Ik doe twee dagen per week vrijwilligerswerk in de Meevaart. Ik vind het leuk hier. Het is een warme deken, met leuke collega’s. Het mooie aan vrijwilligerswerk vind ik dat je wat terug doet voor je buurt. Mensen in de buurt leren je kennen, je wordt een aanspreekpunt voor ze.
Het geeft me voldoening om nederig te zijn en andere mensen te helpen. Ik heb ook een heel andere kant hoor… Maar die wil ik liever niet laten zien. Door mijn verslavingsverleden heb ik veel therapieën gehad en daar heb ik een soort “gereedschapskist” aan over gehouden. Nu weet ik beter hoe ik in elkaar zit.
Dit jaar ben ik op vakantie geweest naar Turkije. Mijn doel is om te sparen, zodat ik ieder jaar op vakantie kan. Dat zou ik wel leuk vinden. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn.
Een belangrijke levensles? Dat je in het heden moet leven. Niet in de toekomst, niet in het verleden. Pluk de dag en tel je zegeningen!”
Recent Posts