In Uncategorized

Praat mee over De Meevaart!
“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, met dit motto kwamen wij donderdag 30 maart bijeen om met buurtbewoners, partners en andere betrokkenen in gesprek te gaan over de ambities van De Meevaart. Wij wilden daarbij vooral naar jullie luisteren: Wat gaat er goed en wat moet er anders?

Hoewel wij gehoopt hadden op een grotere opkomst, zijn we tevreden met de uitkomst van het gesprek. We hebben zelfs een mooi compliment gekregen: mensen voelen zich heel welkom in De Meevaart. Het faciliteren van buurtbewoners en -initiatieven, werd genoemd als belangrijkste taak van De Meevaart. Wij zullen ons daarvoor blijven inzetten!

Ga in gesprek!
De Meevaart staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, plannen, idee├źn en op- en aanmerkingen. Heb je iets waar je met ons over in gesprek wil? Laat het weten via
info@meevaart.nl .

 

Recent Posts