In vacature

GESLOTEN

Vacature: Begeleider Vrijwilligers

Houd jij van aanpakken en help je graag mensen? Ben je gastvrij en een echte teamspeler? Vind je het leuk om anderen te helpen bij hun ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken iemand die van vele markten thuis is en zich thuis voelt in wisselende situaties met sterke coachende en organisatorische kwaliteiten en die het leuk vindt om er samen met een groot team van vrijwilligers voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Waar wij aan denken (niet schrikken hoor!) is een teamspeler met een sterke persoonlijkheid die sociaal, besluitvaardig, geduldig, toegankelijk, warm, stressbestendig, dienstverlenend, initiatiefrijk en positief is. Wij begrijpen dat dit veel gevraagd is, maar als jij je herkent in veel van deze eigenschappen reageer dan op deze vacature.

De Meevaart is een uniek buurthuis in de Indische Buurt in Amsterdam waar bewoners met verschillende achtergronden en interesses hun plek vinden. De Meevaart is 7 dagen in de week open en biedt ruimte aan tal van activiteiten en bewonersinitiatieven. Daarnaast biedt De Meevaart praktijkleerplekken voor diverse mbo opleidingen.

Werkzaamheden
De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend en variëren van het begeleiden van vrijwilligers tot het uitschenken van een kopje koffie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de werving, selectie, training en begeleiding van (kandidaat-) vrijwilligers en coördineert de inzet van het team vrijwilligers. Je bent een belangrijke spil binnen de operationele voortgang van de dagelijkse gang van zaken bij De Meevaart.

Werktijden
Je werktijden zijn in overleg maar je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt een loondienstverband volgens de CAO Sociaal Werk. Je werkt samen met vrijwilligers, wat het werk gezellig maakt. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, en elke dag is anders. De Meevaart biedt coaching en diverse trainingen aan alle medewerkers en er worden regelmatig gezellige bijeenkomsten georganiseerd.

Wat is de meerwaarde van dit werk?
Door jouw ondersteuning kun je vrijwilligers zien groeien en geef je mensen meer zelfvertrouwen. Mede door jouw inspanning kan De Meevaart een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich welkom voelt, waar veel maatschappelijke initiatieven hun plek vinden en tal van activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast word je onderdeel van de Meevaart Community en werk je op een plek waar meedoen, elkaar ontmoeten, jezelf verder ontwikkelen en het in de praktijk brengen van je ideeën centraal staan. Bij ons staan je mogelijkheden centraal en niet je belemmeringen.

Interesse?
Stuur jouw CV en motivatie naar tim@meevaart.nl. Contactpersoon voor deze functie is Tim Doornewaard.

Download hier de vacature in pdf.

Recent Posts