In Uncategorized

Uitnodiging: Praat mee

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Hoe doen wij het in De Meevaart? Wat gaat er goed en wat moet er anders?

Wat wordt er verwacht van een buurthuis – en wat niet? Zijn wij er voldoende voor de buurt? Hoe gastvrij is De Meevaart? Bieden wij genoeg gelegenheid aan Amsterdammers om mee te doen, te leren en zich te ontwikkelen?

Wij nodigen buurtbewoners, partners en andere geïnteresseerden uit om mee te praten en hun mening te geven over De Meevaart, onder het genot van een hapje en drankje. Jullie zijn welkom in De Meevaart op donderdag 30 maart van 17:00 – 18:30. We zullen eerst een korte presentatie geven over de afgelopen periode en de ambities van De Meevaart, waarna er ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan.

Graag aanmelden via communicatie@meevaart.nl.

Recent Posts