In Uncategorized

Wist je dat we in De Meevaart volgens de sociocratische kring methode met elkaar samenwerken? In dit mooie stuk lees je daar meer over!

Tim Doornewaard, algemeen manager van De Meevaart vertelt:

“[…] Toen ik hier manager werd, zijn we sociocratie gaan invoeren. Niet alleen de manager beslist nu, en mensen van de staf. Vrijwilligers beslissen ook mee […] Eerst vertrouwden vrijwilligers het niet, ze dachten: als ik nu mijn mond opendoe mag ik straks niet meer komen. Maar nu willen ze niet meer anders. Sommigen hebben moeite met Nederlands, of hebben geleefd onder een regime waarin zeggen wat je denkt niet gewoon was. Maar met extra vragen stellen en ruimte geven gaat dat steeds beter. De psychologische veiligheid groeit echt.”

Lees hier het hele artikel over hoe wij in De Meevaart gebruik maken van de sociocratische kring methode, en hoe dat onze community versterkt.

 

 

Recent Posts