In Uncategorized
HOERA DIPLOMA! | Onze studenten zijn geslaagd en wij zijn ontzettend trots op ze.
Vorige week hebben wij een prachtige en gezellige diploma uitreiking gehad. Onze mbo2 studenten dienstverlening verlaten De Meevaart met een diploma. En de Entree studenten hebben het jaar goed afgesloten en stromen door naar mbo2. Van harte gefeliciteerd studenten! Jullie hebben dit diploma dubbel en dik verdiend.
Ook zijn wij trots op onze mbo 2/1e jaar dienstverlening en administratie studenten zij stromen door naar het tweede jaar van hun mbo2 opleiding.
Helaas gaan wij wel afscheid nemen van onze Regio College en ROC Top administratie docenten. Wij gaan jullie missen maar wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede en fijne samenwerking van de afgelopen drie jaar.
.   
   
   
 
Recent Posts