In Uncategorized

Na ruim 9 jaar werken voor de stichting Meevaart neem ik per 1 september aanstaande afscheid van mijn rol als Algemeen manager.

Vanaf de eerste dag van het ontstaan van De Meevaart ben ik in diverse rollen betrokken geweest bij dit mooie project dat als bewonersinitiatief startte en tot een zeer bekend voorbeeld van een geslaagde sociale onderneming groeide. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd, beleefd en veel inspirerende en mooie mensen ontmoet. Ik stop dan ook met een gevoel van voldoening en dankbaarheid.

Ik heb een nieuwe uitdaging, waar ik mij volledig op ga richten. Namelijk het opzetten van Educatief Centrum Oost (ECO), iets waar ik me erg op verheug. Dit doe ik als projectleider van het leerwerkbedrijf van De Meevaart. Ik blijf bereikbaar via nooshi@meevaart.nl

Het bestuur van stichting Meevaart is druk bezig met het vinden van nieuwe en geschikte vervanger voor de functie van interim-manager.

Dank jullie voor de mooie tijd en tot ziens!
Nooshi Forozesh

Recent Posts