In Uncategorized
Vanaf vandaag zijn we weer open voor enkele van onze vaste gebruikers. We zijn blij weer mensen in De Meevaart te kunnen ontvangen.
We stellen de veiligheid en gezondheid van iedereen binnen De Meevaart voorop. Daarom hebben we diverse maatregelen genomen en een aantal regels opgesteld.
De hoofdingang is gesloten en mensen kunnen via de linker ingang naar binnen en via de rechter uitgang naar buiten.
.
Bij binnenkomst, word je ontvangen door een medewerker, deze vraagt je om je handen te ontsmetten en doet de gezondheidscheck. Daarnaast vraagt deze medewerker voor welke activiteit je komt en geeft instructies hoe je bij de juiste ruimte komt.
.
Door het gehele gebouw hebben we gezorgd voor looproutes en we vragen iedereen zich goed aan de algemeen geldende maatregelen te houden en ten alle tijden 1,5 meter afstand te bewaren. Daarnaast loopt een beheerder door het pand, voor vragen en toezicht. Bij de ruimte van jouw activiteit staat iemand om je naar je plek te wijzen. De Meevaart zorgt uiteraard voor een goede hygiëne en schoonmaak van de looproutes, deuren, toiletten en ruimtes. Aan het begin van de dag en aan het eind van de dag en tussen alle activiteiten worden deze schoongemaakt.
.

 

 

 

Recent Posts