In Uncategorized

Onze deuren gaan voorzichtig weer open

De deuren van De Meevaart gaan weer voorzichtig open!
Wel anders dan je van ons gewend bent: Nog altijd gastvrij, maar rekening houdend met de maatregelen van overheid en onze mogelijkheden in deze coronaperiode.

Met onze beheerders hebben we gekeken naar de beschikbaarheid, na overleg met hen is er besloten onze openingstijden tijdelijk aan te passen.
In de avonden en weekenden hebben we momenteel onvoldoende mensen om op een veilige en verantwoorde manier open te gaan. Daarnaast kunnen we helaas voorlopig nog geen functie bieden als open inloop plek en zijn losse reserveringen niet mogelijk.

Wel starten we vanaf 24 juni voorzichtig met het openstellen van het gebouw voor enkele van onze vaste gebruikers.
Als eerste bieden we plek aan de vaste gebruikers die aan alle onderstaande criteria voldoen:

  • Ze hebben een gebruikersovereenkomst
  • Ze hebben een doorlopende boeking staan binnen de aangepaste openingstijden (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.30 uur).
  • Ze bieden een educatieve activiteit
  • Ze hebben aangegeven hun activiteit weer te willen starten en door te laten lopen in de zomer.

We hebben hiervoor gekozen om zo verplaatsing binnen het gebouw en binnen de ruimtes tot een minimum te beperken en beheersbaar te houden.
Om de deuren voor deze vaste activiteiten weer te kunnen openen en omdat we veiligheid en gezondheid vooropstellen hebben we een aantal coronaregels en maatregelen opgesteld. Deze kun je hier lezen.

We vinden het jammer dat we nog niet open kunnen voor al onze gebruikers, bezoekers en buurtgenoten. We hopen jullie na onze zomersluiting, stapje voor stapje, weer te kunnen ontvangen. De zomersluiting is verkort en zal zijn van 25 juli t/m 16 augustus.

Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangepast worden, dan kijken we op dat moment wat dit voor de openstelling van De Meevaart voor gevolgen heeft.

 

Samen krijgen we covid-19 onder controle.
Team Meevaart

Recent Posts