In Uncategorized

Met veel plezier kijken we terug op de Zo blijven wij gezond in Oost themaweek rond gezonde voeding in De Meevaart van 21 tot en met 27 juni. Een week met veel proeven, doen en kennis en informatie delen.

Van een gezamenlijke buurtlunch op vrijdag 21 juni, via fruit- en groentenmonsters en realistische reclame maken, een workshop decoreren met fruit en groenten en voorlichting van een diëtiste op zaterdag, naar op woensdag een sportieve wandeling naar het Flevopark met als beloning heerlijke dadelballetjes en smoothies bij terugkomst. Op donderdag werden de coördinatoren verwend met een zomerse lunch.

Natuurlijk mogen we de maaltijden van het Buurtrestaurant niet vergeten. Die werden deze week bereidt met volkoren producten en extra veel groenten. Ook bij de ontbijtbijeenkomsten was er veel aandacht voor lekker, betaalbaar en gezond eten. De volkoren couscous, bruine bulghur en zilvervliesrijst waren soms best even wennen maar werden ook positief ontvangen.

Dank je wel aan alle bezoekers en deelnemers, de gezonde ambassadeurs, de buurtkoks, stagiaires, vrijwilligers en medewerkers De Meevaart, Joanna Oost en alle anderen die betrokken zijn geweest bij deze week. Wij gaan ‘Gezond de Zomer In!

Recent Posts