In Uncategorized

Heb jij een vraag, kom je ergens niet uit of wil je meer informatie?
Elke woensdag zitten er tussen 11.00 en 13.00 diverse professionals voor je klaar in De Meevaart, Balistraat 48A.

Wil jij hulp bij je financieen? Het uitwerken van een idee voor de buurt? wil je weten wat er te doen is in de buurt? of meer informatie over de meevaart of een reservering?
Kom langs! De volgende organisaties zitten voor je klaar:

Civic Amsterdam 
Civic Amsterdam is er voor jou in jouw buurt. Civic helpt onder andere mensen met geldproblemen, schulden en administratie. Heb je geldproblemen? Durf je je post niet meer open te maken? Of begrijp je de belastingaangifte niet? Dan ben je zeker niet de enige. Het is belangrijk om hulp te vragen. En wij helpen je graag bij je persoonlijke administratie en financieren.

Het Profi-leerbureau
Het Profi-leerbureau ondersteunt bewoners uit Amsterdam Oost in het opzetten of verder professionaliseren van bewonersactiviteiten en -initiatieven.
Het Profi-leerbureau geeft oa advies over: subsidieaanvragen en -verantwoording, fondsenwerving, (het opzetten van) projectplannen en begrotingen, e-herkenning en het werven van vrijwilligers of bestuursleden.
Contact: info@profileerbureau.nl

Wijkkunde
Wijkkunde is hét buurtnetwerk waarin kennis, kunde en ervaring van buurtbewoners en professionals wordt ingezet om jou te helpen met je initiatief!
Heb je een idee voor de Indische Buurt, maar loop je vast? Wil je iets organiseren voor de wijk maar weet je niet hoe te beginnen? Ben je initiatiefnemer, maar weetje niet wie te vragen? Kortom, heb je een vraag voor de buurt, maar je vindt geen antwoord: Kom dan naar Wijkkunde.
Contact: Wijkkunde@indischebuurtbalie.nl

Indische BuurtBalie
De Indische Buurtbalie is een online buurtplatform, te bereiken via www.indischebuurtbalie.nl. Op de website kan je informatie vinden over activiteiten in de Indische Buurt. Die activiteiten worden geplaatst door organisaties en personen die een aanbod voor de buurt hebben. Daarnaast geeft Indische BuurtBalie informatie over dit aanbod tijdens Bakkie op het plein, in het BuurtBalie Bulletin en met de BuurtBalie kaartjes, ook zijn we aanwezig bij diverse buurt evenementen.
Wil je weten wat er te doen is in de Indische Buurt? Organiseer jij iets in de buurt? Heb je een vraag of wil je iets aanbieden?
Kom langs tijdens het Buurt Spreekuur. Hier kun je terecht met je vraag over activiteiten in de buurt, of over het gebruik van de website www.indischebuurtbalie.nl
Contact: info@indischebuurtbalie.nl

Stichting Meevaart
In De Meevaart staan meedoen, elkaar ontmoeten, leren, jezelf verder ontwikkelen en het in de praktijk brengen van je ideeën centraal. Stichting Meevaart beheert voor bewoners belangrijk vastgoed in de Indische Buurt, geeft bewonersinitiatieven een kans, biedt werkervaring en opleiding en wil de buurteconomie versterken.
Wil jij iets organiseren in De Meevaart? Wil je vrijwilliger worden? Wil je en ruimte huren? Wil je meer weten over de opleiding? Wil je iets weten over je je reservering?
Contact: info@meevaart.nl

Wees welkom elke woensdag in De Meevaart, Balistraat 48A.
Als we je zelf niet verder voldoende kunnen helpen zullen we je altijd proberen goed door te verwijzen naar iemand die je wel kan helpen!

Recent Posts