In Uncategorized

Woon jij in Amsterdam Oost en ben jij nog niet bekend met De Meevaart? Kom dan kennismaken met De Meevaart op woensdagavond 6 februari.

De Meevaart is dé huiskamer van de Indische buurt in Amsterdam Oost. De locatie faciliteert activiteiten van verschillende bewonersorganisaties uit de buurt.
In De Meevaart staan meedoen, elkaar ontmoeten, leren en ontwikkelen van ondernemerschap centraal. Het is daarmee een plek waar de gebruikers gestimuleerd worden om plannen te maken en uit te voeren.

Kom woensdagavond 6 februari langs om een kijkje te nemen in De Meevaart! Vanaf 18.00 uur ben je welkom om eerst aan de schuiven bij het Buurtrestaurant van De Meevaart waarna meer zal worden verteld over De Meevaart en het buurinitiatief Samen Vooruit.

Om 19.00 uur start vervolgens het populaire maandelijkse evenement ‘Wereldmuziek in de Wijk’, waarbij Mehmet Polat van Stichting Connecting Strings samen met een gastmuzikant een live concert zal geven.

Heb jij interesse om kennis te maken met de Meevaart op woensdag 6 februari? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info@meevaart.nl
meer info: www.meevaart.nl

Recent Posts