In Uncategorized

19 oktober – 14 november

Opening vrijdag 19 oktober 18.00 uur.
Aansluitend Arto Lokalo om 19.15 waar Ronald Offerman ook wat ten gehore brengt.


Ronald M.Offerman is geboren in de Kinkerstraat in Amsterdam in 1956 woont en werkt zijn hele leven al in de stad. Heeft eind jaren 70 geruime tijd in Oost gewoond en gewerkt en komt er nog regelmatig en graag.

Dichter, liedjesmaker, oprichter en aanjager van muziek/theater groep De Blaffende Honden. Schildert, tekent, schrijft columns, heeft regelmatig optredens in het land zowel solo als met de muziek/theatergroep Amsterdams Allooi en met de Tex-Mex groep The Burnin Burritos. Maar ook met andere artiesten. Draagt gedichten voor in prachtige musea maar ook aan de rafelranden van de stad. Hij heeft diverse dichtbundels uitgegeven.

Hier in de Meevaart is nu een kleine selectie van zijn schilderwerk te zien.

Hebt u interesse in een van de werken mail dan naar ronaldofferman@msn.com

Recent Posts