In Uncategorized

Vorige week zijn er twee groepen studenten (mbo 1 en mbo 2) begonnen aan de opleiding Dienstverlening.  Deze tweejarige opleiding wordt aangeboden en betaald door Stichting Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College. Studenten kunnen stagelopen en werkervaring opdoen in De Meevaart of een organisatie aangesloten bij de meevaart. De opleiding duurt 2 jaar. Het eerste jaar is gericht op algemene dienstverlening en in het tweede jaar wordt er een keuze in de richting helpende zorg en welzijn of facilitaire dienstverlening gemaakt.


Indien nodig biedt Stichting Meevaart extra lessen en ondersteuning bij het verbeteren van de Nederlandse taal en de computervaardigheden. Daarnaast krijgen studenten de kans om mee te doen aan de cursussen sociale hygiëne en bedrijfshulpverlening (BHV) en aan de ontruimingsoefening in het gebouw.

De Meevaart biedt een mbo1 en een mbo2 opleiding en werkervaring voor volwassenen!

De Meevaart is een plek voor opleiding en ontwikkeling, door leren en werken.
Een plek waar je buiten de box kunt denken en handelen. Waar je mogelijkheden centraal staan en niet je belemmeringen. De Meevaart biedt ruimte om te leren en te ontwikkelen. Daarom biedt de meevaart naast werkervaringsplekken ook een mbo opleiding Dienstverlening.
De Meevaart staat voor een inclusieve samenleving en meedoen.
Daarom bieden we deze opleidingen en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Recent Posts