In Uncategorized

Van 12 september – 17 oktober: Edson Bruno Filho
Opening: Vrijdag 14 september om 18.00 uur.
Restauratie gedeelte in de Meevaart; Balistraat 48a, 1094 JN Amsterdam

Edson Bruno Filho is een veelzijdig kunstenaar, hij maakt schilderijen en beelden. Hij heeft zijn roots in Brazilië, maar woont al geruime tijd in Amsterdam Zijn schilderijen zijn vooral kleurrijk en figuratief.  Mensen, dieren, liefde, maar ook onderwerpen als kinderarbeid, gebroken liefde. Beelden maakt hij van verschillende materialen, van brons, steen, gevonden voorwerpen en papier maché. Aan de ene kant het speelse, opgewekte, in voor een feestje, maar ook de kunstenaar die verdieping en een gedreven in het scheppen van een eigen wereld. Bruno heeft een atelier dat zeker een bezoekje waard is en waar veel te ontdekken is op een geweldige plek om jaloers op te zijn.

Via Facebook kunt u met hem in contact komen:
https://www.facebook.com/bruno.filho.5055

meer info: https://indischebuurtbalie.nl/activiteit/30664/expositie-bruno-filho

Recent Posts