In Uncategorized

Van 16 mei tot 20 juni is er werk te bezichtigen van Shaheen in de Meevaart, Balistraat 48a, 1094 KL Amsterdam. Shaheen gebruikt de symboliek van ‘natuur’ als uitdrukking van je menszijn. Het werk kan het best omschreven worden als wandobjecten, een mengeling tussen assemblage, collage en sculptuur. Doorkijkjes, verwijzingen hoe de mens omgaat met de natuur, hemel en aarde, de plastic soup, hoop op een betere wereld zijn thema’s die in het werk verscholen zijn.

De expositie is te zien in het linker gedeelte van de Meevaart als je binnen komt, het restaurant gedeelte. Wil je meer over Shaheen weten kijk dan op haar website.
De expositieruimte is speciaal bedoeld voor makers en kunstenaars uit de buurt. Wil je ook exposeren met werk in de Meevaart neem dan contact op met Robert Pennekamp, robert@robertpennekamp.nl

Recent Posts