In Uncategorized

We Make The City
donderdag 21 juni 2018
We Make the City is het grootste stadsfestival van Europa!

Van 20 t/m 24 juni vieren we het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we de steden beter? Hoe maken we betere steden?

Het is van alle tijden: bewoners werken samen om buurten leefbaarder te maken. Omdat we samen creatiever zijn, omdat we samen onze talenten kunnen bundelen, omdat we samen bergen kunnen verzetten. De conferentie Veranderend Samenwerken op donderdag 21 juni in De Meevaart gaat hierover.

Samen lunchen, samen programmeren, samen beginnen met het bouwen aan het nieuwe programma van Cultuur Connectie Oost.

In deze openbare gedachtewisseling reflecteren programmeurs en organisatoren uit Oost op hun praktijk, delen zij kennis en zoeken ze naar mogelijke verbindingen in programmering. Doe mee aan het gesprek en volg de ontwikkelingen van het nieuwe programmeren in de stad.

Zie ook We Make The City

Recent Posts