Zaalhuur

Beperkt open i.v.m coronavirus

We zijn voorzichtig weer open.
Wel anders dan je van ons gewend bent: Nog altijd gastvrij, maar rekening houdend met de maatregelen van overheid en onze mogelijkheden in deze coronaperiode.

Met onze beheerders hebben we gekeken naar de beschikbaarheid, na overleg met hen is er besloten onze openingstijden tijdelijk aan te passen.
In de avonden en weekenden hebben we momenteel onvoldoende mensen om op een veilige en verantwoorde manier open te gaan. Daarnaast kunnen we helaas voorlopig nog geen functie bieden als open inloop plek en zijn losse reserveringen niet mogelijk.

Wel starten we vanaf 24 juni voorzichtig met het openstellen van het gebouw voor enkele van onze vaste gebruikers.
Als eerste bieden we plek aan de vaste gebruikers die aan alle onderstaande criteria voldoen:

  • Ze hebben een gebruikersovereenkomst
  • Ze hebben een doorlopende boeking staan binnen de aangepaste openingstijden (maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.30 uur).
  • Ze bieden een educatieve activiteit
  • Ze hebben aangegeven hun activiteit weer te willen starten en door te laten lopen in de zomer.

We hebben hiervoor gekozen om zo verplaatsing binnen het gebouw en binnen de ruimtes tot een minimum te beperken en beheersbaar te houden.
Om de deuren voor deze vaste activiteiten weer te kunnen openen en omdat we veiligheid en gezondheid vooropstellen hebben we een aantal coronaregels en maatregelen opgesteld. Deze kun je hier lezen.

We vinden het jammer dat we nog niet open kunnen voor al onze gebruikers, bezoekers en buurtgenoten. We hopen jullie na onze zomersluiting, stapje voor stapje, weer te kunnen ontvangen. De zomersluiting is verkort en zal zijn van 25 juli t/m 16 augustus.

Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangepast worden, dan kijken we op dat moment wat dit voor de openstelling van De Meevaart voor gevolgen heeft.

Zaalhuur

We hebben 18 ruimtes en een tuin en er is veel mogelijk in De Meevaart.
We hebben voor iedere activiteit een geschikte ruimte. Er zijn grote en kleinere ruimtes voor vaste gebruikers om wekelijks hun activiteiten uit te voeren en die ook verhuurd worden voor bijvoorbeeld workshops, congressen, vergaderingen en presentaties.

Heb je dus ruimte nodig voor een activiteit en wil je graag in de buurt bezig zijn en ondernemen? Wil je dit incidenteel of voor een langere periode? Kijk in het ruimteoverzicht om te zien welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en wensen.

Kun je niet de ruimte vinden die je zoekt, neem dan contact op met het administratie team. Misschien kunnen we samen een passende ruimte vinden op een andere locatie in de wijk.

Contact

Doe direct een aanvraag of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak via ons mailadres administratie@meevaart.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 14:00 uur op  020 – 737 11 17. En het inloop spreekuur is van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. (Tijdelijk alleen per mail bereikbaar ivm met maatregelen tegen het corinavirus)

Ruimte overzicht

Overzicht van de ruimtes in De Meevaart

meer informatie

Faciliteiten

Eten & drinken, techniek en muziek

meer informatie