Zaalhuur

We hebben 18 ruimtes en een tuin en er is veel mogelijk in De Meevaart.
We hebben voor iedere activiteit een geschikte ruimte. Er zijn grote en kleinere ruimtes voor vaste gebruikers om wekelijks hun activiteiten uit te voeren en die ook verhuurd worden voor bijvoorbeeld workshops, congressen, vergaderingen en presentaties.

Heb je dus ruimte nodig voor een activiteit en wil je graag in de buurt bezig zijn en ondernemen? Wil je dit incidenteel of voor een langere periode? Kijk in het ruimteoverzicht om te zien welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en wensen.

Kun je niet de ruimte vinden die je zoekt, neem dan contact op met het administratie team. Misschien kunnen we samen een passende ruimte vinden op een andere locatie in de wijk.

Tijdelijke sluiting ivm Coronavirus

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn de deuren van De Meevaart gesloten tot 1 juni. Tot 1 juni zijn de ruimtes niet dus niet beschikbaar, met mensen die een reservering hebben staan, zal contact opgenomen worden.

We hopen iedereen zodra we onze deuren open weer een plek te kunnen bieden.

Contact

Doe direct een aanvraag of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak via ons mailadres administratie@meevaart.nl.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 14:00 uur op  020 Р737 11 17. En het inloop spreekuur is van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. (Tijdelijk alleen per mail bereikbaar ivm met maatregelen tegen het corinavirus)

Ruimte overzicht

Overzicht van de ruimtes in De Meevaart

meer informatie

Faciliteiten

Eten & drinken, techniek en muziek

meer informatie