Ruimtegebruik

De Meevaart is beperkt open i.v.m. het Coronavirus

De Meevaart gaat weer open, wel anders dan je van ons gewend bent: Nog altijd gastvrij, maar rekening houdend met de maatregelen van overheid en onze mogelijkheden in deze coronaperiode.

Met onze beheerders hebben we gekeken naar de beschikbaarheid, na overleg met hen is er besloten onze openingstijden tijdelijk aan te passen. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur. In de avonden en weekenden hebben we momenteel onvoldoende mensen om op een veilige en verantwoorde manier open te gaan.

Daarnaast kunnen we helaas voorlopig nog geen functie bieden als open inloop plek en zijn losse reserveringen niet mogelijk.

Om de deuren voor enkele vaste activiteiten weer te kunnen openen en omdat we veiligheid en gezondheid vooropstellen hebben we een aantal coronaregels en maatregelen opgesteld. Lees deze hier.

We vinden het jammer dat we nog niet open kunnen voor al onze gebruikers, bezoekers en buurtgenoten. We hopen jullie stapje voor stapje, weer te kunnen ontvangen. 

Mochten de maatregelen vanuit het kabinet aangepast worden, dan kijken we op dat moment wat dit voor de openstelling van De Meevaart voor gevolgen heeft.

Contact
Team Reserveringen is bereikbaar per mail, app en telefonisch van maandag t/m vrijdag. Het telefonisch spreekuur doordeweeks tussen 10.00 tot 12.00 uur.

reserveren@meevaart.nl
020-7371117
06-87227085

Losse aanvragen voor een ruimte zijn nu helaas niet mogelijk, we onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor 2021.

Let op: De Meevaart is gesloten en niet bereikbaar van woensdag 16 december t/m maandag 4 januari.

Wil je weten welke activiteiten er wel doorgaan, bekijk dan hier de agenda

Ruimte overzicht

Overzicht van de ruimtes in De Meevaart

meer informatie

Faciliteiten

Eten & drinken, techniek en muziek

meer informatie