headerbeeld

Ruimte huren in De Meevaart

Een plek voor iedereen

 

De Meevaart heeft een theaterzaal, een bewegingsruimte, een café, een tuin. We hebben een keuken, een atelier, een filmzaal en een conferentiezaal. Er zijn gesprekskamers en werkruimtes. Er zijn grote en kleinere ruimtes voor vaste gebruikers om wekelijks hun activiteiten uit te voeren en die ook verhuurd worden voor bijvoorbeeld workshops, congressen, vergaderingen en presentaties. Er is genoeg ruimte en er is veel mogelijk in De Meevaart.

Heb je dus ruimte nodig voor een activiteit en wil je graag in de buurt bezig zijn en ondernemen? Wil je dit incidenteel of voor een langere periode? Kijk hier om te zien welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en jouw wensen. Je kunt direct een aanvraag doen voor een ruimte!

Speeltuin Batavia en speeltuin Gerardus Marjella vallen ook onder ons beheer en de ruimtes daar zijn te huur voor gebruik. Kun je niet de ruimte vinden die je zoekt, neem dan contact op. Misschien kunnen we samen een passende ruimte vinden op een andere locatie in de wijk.