Agenda 

De Meevaart

Bijna alle activiteiten die in De Meevaart plaatsvinden worden zelfstandig door de vele organisaties die in onze wijk actief zijn georganiseerd. De Meevaart faciliteert. Dat betekent dat we zorgen dat iedereen een fijne ruimte heeft, dat er genoeg te eten en drinken is, dat het schoon is en dat iedereen zich welkom voelt om mee te doen en denken. 

Wil je weten wat er zoal gebeurt in de buurt en in De Meevaart? Via de Indische Buurtbalie blijf je goed op de hoogte van alle activiteiten en initiatieven.

 

Indische Buurtbalie, agenda van de buurt

De Indische Buurtbalie, een initiatief van De Meevaart, is een platform waar buurtorganisaties, initiatieven en bewoners zelf hun activiteiten plaatsen, bijhouden en delen.
Je kunt hier direct zien wat er allemaal in De Meevaart en in de Indische Buurt te doen is en te beleven valt.  Je kunt bij vragen over een activiteit altijd direct contact opnemen met de organiserende buurtorganisatie. Ook de activiteiten die georganiseerd worden op onze andere locaties Batavia en Gerardus Marjella kun je terugvinden in de agenda van de Indische Buurtbalie. Ga na de agenda door te klikken op het logo hieronder.