Ruimte huren in De Meevaart

Een plek voor iedereen

De Meevaart heeft een theaterzaal, een bewegingsruimte, een café, een tuin. We hebben een keuken, een atelier, een filmzaal en een conferentiezaal. Er zijn gesprekskamers en werkruimtes. Er zijn grote en kleinere ruimtes voor vaste gebruikers om wekelijks hun activiteiten uit te voeren en die ook verhuurd worden voor bijvoorbeeld workshops, congressen, vergaderingen en presentaties. Er is genoeg ruimte en er is veel mogelijk in De Meevaart.

Heb je dus ruimte nodig voor een activiteit en wil je graag in de buurt bezig zijn en ondernemen? Wil je dit incidenteel of voor een langere periode? Kijk hier om te zien welke ruimte het beste past bij jouw activiteit en jouw wensen. Je kunt direct een aanvraag doen voor een ruimte!

Speeltuin Batavia en speeltuin Gerardus Marjella vallen ook onder ons beheer en de ruimtes daar zijn te huur voor gebruik. Kun je niet de ruimte vinden die je zoekt, neem dan contact op. Misschien kunnen we samen een passende ruimte vinden op een andere locatie in de wijk.

Muziek

Wil je live muziek bij je activiteit of evenement in de meevaart, dat kan! Neem contact op met ons administratie team voor de mogelijkheden, stuur een e-mail naar administratie@meevaart.nl

De meevaart heeft goed goed contact met onderstaande muziekanten. Deze zijn bekend met de meevaart en kunnen een mooie aanvulling zijn op je programma.

Mehmet Polat is een vakkundige ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Klik hier voor meer informatie.

Pianist Erik van de Langkruis zet zijn kunde op de toetsen veelzijdig in. Als lid van de band The Jones (‘Music, No Rules’), die al jaren Amsterdam en omstreken onveilig maakt, als onderdeel van het duo ‘Amber en Erik’ die latin en jazz spelen en vooral ook als solopianist/ improvisator.
Klik hier voor meer informatie.

A place for everyone

The Meevaart has a theatre hall, a gymnasium, a cafe, a studio, a film hall, a conference hall, consulting rooms and workplaces. There are rooms, large and small for regular weekly users that can also be hired for workshops, congresses, meetings and presentations. There’s plenty of space and possibilities at the Meevaart.
Do you need space for an project and be active in the neighbourhood? Do you want just once, or for a longer period? Click here to see which room best suits your needs, and apply for it directly!
The Batavia and the Gerardus Marjella activity centres are also under our management, and rooms at both centres are also available for hire. If you can’t find what you are looking for, please get in touch, because we may be able to help you find something suitable elsewhere in the neighbourhood.