Ontmoeten en netwerken

Stichting Vrouwen voor Vrouwen Oost organiseert activiteiten rondom gezondheid en schoonheidsverzorging voor andere vrouwen uit de Indische Buurt.

We komen bij elkaar en wisselen ervaringen met elkaar uit, drinken met elkaar een kopje koffie, adviseren elkaar op het gebied van gezondheid en verzorging, en bieden elkaar een luisterend oor. Ook worden er workshops gegeven over onderwerpen als een gezonde leefstijl en empowerment voor vrouwen.

We heten je van harte welkom op een van onze activiteiten: De Buurtsalon, samen bewegen, samen gezonde koken en de gezonde kookclub, arabische taal voor iedereen. Alle activiteiten zijn voor kinderen, jongeren en vrouwen. Onze kooklessen zijn voor zowel kinderen als hun ouders.

De Buurtsalon: ontmoetingen en behandelingen voor vrouwen

Tijden
Elke zaterdag van 15:00 – 18:00

Kosten
Sommige behandelingen zijn gratis en anderen niet. De behandelingen die niet gratis zijn kosten 5 euro.

Aanmelding niet nodig.

Naast de Buurtsalon biedt Vrouwen voor Vrouwen Oost nog andere activiteiten aan. Kijk daarvoor bij Koken en eten, en bij Bewegen.

TransAmsterdam in het kort
TransAmsterdam is een transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle. We organiseren voor en door transpersonen en non-binair personen verschillende activiteiten. We focussen ons op kunst, cultuur en lifestyle. Dit doen we in de vorm van 3 pilaren.

1. Ontmoeten: via ons Trans & Friends café InClusion en andere events.

2. Educatie: Aanbieden van verschillende workshops en themabijeenkomsten, theaterproducties bij onze Trans Art School.

3. Platform/Podium: Aanbieden van een kunst- en cultuur platform/podium voor en door transgender, non-binair kunstenaars en artiesten.

  • Kunst vormt de verbinding. Verbinding met onze eigen identiteit, met elkaar en ook met de samenleving. Kunst geeft onze transgender achterban de mogelijkheid zich te uiten en te laten zien wie ze zijn. Daarnaast kunnen we door de kunst elkaar, de ander ontmoeten en empoweren. Zorgen voor een inclusievere en trans vriendelijke samenleving.


Activiteiten in De Meevaart

  • Inloop/kantoor (dinsdag 14:00-18:00 uur)
  • Workshops op zaterdagen


Contact & meer informatie
Website: https://www.transamsterdam.nl/

Of: https://linktr.ee/transamsterdam

  • Conversatieles nederlands (maandag 19:00-22:00 uur)
  • Inloop Spreekuur/ creatieve avond (donderdag 19:00-22:00 uur)
  • Voorlichting verschillende thema’s (zaterdag 19:00-22:00 uur)