Faciliteiten

Eten en drinken

Wil je jouw gasten iets lekkers aanbieden tijdens of wil je na jouw activiteit iets drinken en eten?
Dat kan! We hebben een kleine catering van de balie zoals kaasblokjes, fruit, nootjes en koekjes. Natuurlijk serveren we ook koffie, thee, frisdrank, bier en wijn. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een uitgebreide catering.
De Meevaart beschikt over een semiprofessionele keuken die meerdere dagen per week wordt gebruikt door onze buurtkoks. De buurtkoks en de vrijwilligers verzorgen in dien gewenst vanuit onze keuken de catering.

Je kunt bij ons terecht voor lunches, salades, buffetten en hapjes. Diverse gerechten, verse producten, met liefde bereid om jou en jouw gasten een hele fijne bijeenkomst te bezorgen. Wil je bij je bijeenkomst een catering bestellen, neem dan contact met ons op of geef het aan bij je aanvraag.

Drankjes en snacks

Kan koffie: € 7,50
Kan thee: € 5,-
Kan verse gember/munt thee: € 7,50
Kan water: € 0,-
Kop koffie: € 1,- of 1/2 makkie
Kop thee: € 1,- of 1/2 makkie
Kop verse gember/munt thee: € 1,50 of 1/2 makkie
Frisdrank: € 1,- of 1/2 makkie
Glas wijn (rood, wit): € 2,-
Fles bier: € 2,-
Fles wijn (rood, wit): € 10,-
Stuk fruit: € 1,-
Schaal koekjes: € 5,-
Schaal borrelnootjes: € 4,-
Schaal kaasblokjes: € 4,-
Schaal olijven: € 4,-

Catering *

2 belegde broodjes + melk/sap: € 5,-
Soep + brood: € 5,-
Soep + 2 broodjes +melk/sap: € 10,-
Dagschotel + melk/sap: € 12,-
Menu v/d dag + melk/sap: € 15,-
Borrelhapjes (4 hapjes p.p.): € 10,-
Borrelhapjes luxe (4 hapjes p.p.): € 12,-

*voor de gehele catering zijn er ook vegetarische opties.

 

 

 

Techniek

De Meevaart beschikt over diverse technische faciliteiten. Zoals een beamer, een laptop, flipover, geluidsinstallatie en microfoons. Bij uw aanvraag kunt u aangeven waarvan u gebruik wilt maken.

Hieronder kunt ziet u een overzicht van de prijzen.

Beamer: € 15,-
Laptop: € 15,-
Flipover met stiften: € 15,-
Geluidsinstallatie: € 20,-
Geluidsinstallatie + 1 microfoon: € 25,-
Microfoon: € 15,-

techniek

Muziek

Wil je live muziek bij je activiteit of evenement in De Meevaart, dat kan! Neem contact op met ons administratie team voor de mogelijkheden, stuur een e-mail naar administratie@meevaart.nl

De Meevaart heeft goed contact met onderstaande muzikanten. Deze zijn bekend met De Meevaart en kunnen een mooie aanvulling zijn op je programma.

Mehmet Polat is een vakkundige ud speler, componist, ensemble leider en solist die inmiddels vele internationale tours op zijn naam heeft staan. Van Afrika tot India, Perzië tot de Balkan, van modern tot jazz, hij combineert verschillende muziekstijlen met zijn Alevi spirituele, Anatolische volks- en Ottomaans klassieke muziekachtergrond. Via improvisatie, eigen composities en zijn blik op de verscheidenheid van muziekstijlen is Mehmet constant op zoek naar nieuwe muzikale paden en inspiratie. Na vele jaren van onderzoek, heeft hij een eigen techniek ontwikkeld om verder te kunnen kijken dan de beperkingen van zijn eens zo traditionele instrument. Met zijn nieuwe techniek voor de linkerhand speelt hij meer moderne en verder ontwikkelde muziekstukken. Ook heeft hij een eigen ud ontwikkeld met twee extra bas-snaren om de reikwijdte en functie van zijn instrument te vergroten.

http://mehmetpolat.net/

Pianist Erik van de Langkruis (Leek, 1977) zet zijn kunde op de toetsen veelzijdig in. Als lid van de band The Jones (‘Music, No Rules’), die al jaren Amsterdam en omstreken onveilig maakt, als onderdeel van het duo ‘Amber en Erik’ die latin en jazz spelen en vooral ook als solopianist/ improvisator. Hij leerde al vroeg zijn passie ontwikkelen: zijn vader was zijn eerste (klassieke) docent. Daarna ging het snel; deelname aan Kunstbende, lid van verschillende pop- en funkbands op de middelbare school en later, en ook een periode op het Maastrichtse conservatorium schraagde zijn talent verder. In Amsterdam heeft hij sindsdien naam gemaakt als veelzijdige en energieke toetsenman met een bereik van cultpop tot moderne jazz.

Sinds een aantal jaren speelt hij dus ook solo. Gefascineerd als hij is door bijvoorbeeld de jazzpianist Keith Jarreth (‘in het moment spelen’, ‘alle muzikale mogelijkheden staan open’) zoekt hij de grenzen van zijn kunnen telkens weer op. Erik van de Langkruis bespeelt zowel de vleugel als de electrische piano en is in te huren voor begeleiding van evenementen of soloconcerten.

http://thejones.nl/