Indische BuurtBalie

Wat is de Indische BuurtBalie?

De Indische Buurtbalie is een online buurtplatform, te bereiken via www.indischebuurtbalie.nl. Op de website kan je informatie vinden over activiteiten in de Indische Buurt. Die activiteiten worden geplaatst door organisaties en personen die een aanbod voor de buurt hebben.

Hoe werkt de Indische BuurtBalie?

Elke organisatie of bewoner kan een profiel aanmaken en lid worden van de Indische Buurtbalie. Daarna kan elk lid publiceren op het platform. Dat kan een activiteit zijn, je kunt een organisatie of project aanmelden, een bericht verspreiden, een wens uiten of zelfs iets plaatsen in de categorie vraag en aanbod. Dat laatste kan gaan om spullen (producten), maar kan ook gaan over werkzaamheden (diensten).

Buurtagenda en netwerk

BuurtBalie brengt in kaart wie er actief zijn in de Indische Buurt. Voor bezoekers van www.indischebuurtbalie.nl is het mogelijk profielen te raadplegen. Dus je kunt zien wat een organisatie of persoon doet en wat de achtergrond is.

Alle leden kunnen zelf aangeven welke adres- en contactgegevens voor wie zichtbaar zijn. Ook zonder profiel kun je zien welke activiteiten er zijn, welke personen en organisaties er actief zijn in de Indische Buurt. Inmiddels hebben al meer dan 1300 bewoners een profiel aangemaakt en meer dan 400 organisaties. Er zijn bijna 100 locaties waar activiteiten plaatsvinden of waar diensten worden aangeboden.

Onmisbaar instrument

Kortom het Indische Buurtbalie platform is de ideale manier om kennis te maken met de Indische Buurt, om op de hoogte te zijn van alle activiteiten die in de buurt plaatsvinden, om het laatste nieuws te lezen en te zien welke personen en organisaties actief zijn in de Indische Buurt. Voor iedereen die optimaal gebruik wil maken van alles wat de Indische Buurt te bieden heeft is www.indischebuurtbalie.nl dus een onmisbaar instrument.

Indische Buurtbalie tijdens Corona

Indische BuurtBalie vraag & aanbod groep op Facebook

Op Facebook hebben wij een nieuwe Indische BuurtBalie vraag & aanbod groep opgericht.

Binnen deze groep kunnen bewoners, initiatieven en organisaties vraag en aanbod met elkaar delen en in contact komen.
Dus heb jij aanbod of een vraag voor de Indische Buurt?
Plaats het dan in deze groep.

Corona Hulp Bulletin

Door de coronacrisis is het leven anders, er zijn veel organisaties en (nieuwe) initiatieven die informatie en hulp bieden. Daarom hebben wij een speciaal bulletin gemaakt en verspreid door de buurt, met hierin een aantal handige organisaties en initiatieven op een rijtje die juist nu voor de buurt klaar staan.Want alleen samen krijgen we corona onder controle en alleen samen kunnen we vooruit!

Download en lees hier het Corona Hulp Bulletin.

meer info https://samenvooruit.amsterdam/corona-hulp/

De Meevaart en de Indische BuurtBalie

De Meevaart organiseert zelf geen activiteiten, de gebruikers zetten zelf de activiteiten in de buurtagenda. Bekijk hier hun aanbod op www.indischebuurtbalie.nl of neem een kijkje bij activiteiten op deze website.