Aanvraag

Offertes en reserveringen

 

Uw offerte en haar geldigheid.

Uw reservering staat met ontvangst van deze offerte als optie in onze agenda. Als u de offerte vóór afloop van haar geldigheid (zie: geldig tot) bevestigt, zullen wij deze optie in een definitieve reservering omzetten. Als u de offerte niet bevestigt voordat haar geldigheid is verlopen, dan komt deze te vervallen en uw optie wordt uit onze agenda verwijderd.

Afzegging.

Afzeggingen van een reeds bevestigde reservering ontvangen wij graag uiterlijk 2 werkdagen van tevoren en uitsluitend per e-mail naar administratie@meevaart.nl Binnen deze tijd zijn er geen kosten aan de afzegging verbonden. Zegt u later af of komt u zonder afzegging niet? Dan moeten wij helaas 50% van de daadwerkelijke zaalkosten in rekening brengen. Dat geldt ook als u de zaal met korting heeft geboekt.

Facturatie

De factuur voor uw reservering ontvangt u nadat deze heeft plaatsgevonden. Maakt u gratis gebruik van ruimte(s)? Dan ontvangt u alleen een factuur als u andere kosten moet betalen (technische ondersteuning, bar consumpties, catering)

Consumpties en catering

In De Meevaart kunt u consumpties en catering bestellen. Meer informatie daarover vindt u op de volgende pagina. Het is niet mogelijk om uw eigen meegebracht eten en drank of catering in de Meevaart te consumeren. De kosten voor consumpties worden altijd aan de hand van de daadwerkelijke consumptie in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor op de dag van uw reservering een bon bij de bar die u moet ondertekenen. Een kopie houdt u zelf voor uw eigen administratie en controle.

Algemene informatie

Openingstijden De Meevaart maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 22:30 (zalen leeg: 22:00) zondag: 9:30 tot 18:00 (zalen leeg: 17:30) Voor sluitingen gedurende feestdagen en vakanties raadpleeg a.u.b. onze website www.meevaart.nl

Inrichting zalen Inventaris van de ruimtes moet in de ruimtes blijven staan. Het mag nooit op de gang gezet worden omdat zo vluchtwegen belemmerd worden. Moet er toch een keer iets verplaatst worden? Vraag dan a.u.b. onze beheerders om hulp.