Ruimte Aanvragen.

.

Ruimte nodig voor een activiteit? Incidenteel of voor een langere periode? Kijk of de site onder ‘ruimtes’ om te zien welke ruimte het beste past bij de activiteit. Stuur dan een mail naar demeevaart[@]gmail.com met een zo concreet mogelijke vraag. Denk daarbij aan aantal personen, catering wel of niet, beamer nodig, whiteboard of iets anders maar ook of de activiteit open staat voor belangstellenden en wie de contactpersoon is. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

.
Kun je niet de ruimte vinden die je zoekt, neem dan toch contact op. Misschien kunnen we samen een passende ruimte vinden in een van de andere locaties in de wijk.


 

De Meevaart is bedoeld als ruimte voor de buurt. Buurtgroepen hebben dan ook voorrang bij gebruik. We proberen daarbij zoveel mogelijk verschillende groepen een ruimte te bieden waarbij we ook letten op een variatie aan activiteiten. Als hun activiteiten passen in wat het stadsdeel omschreven heeft als bijdragend aan de versterking van het sociaal domein (VSD-criteria) dan wordt de ruimte zonder kosten beschikbaar gesteld.Daarvoorl moeten buurtgroepen – net zo als alle andere groepen – gewoon een ruimte aanvragen. Een groep die een ruimte ‘zonder kosten’ gereserveerd heeft, maar zonder bericht niet gebruikt, betaalt een boete van 50% van de reguliere huurtarieven. Voor instellingen, groepen en initiatieven die niet onder de VSD-criteria vallen maar wel een sociale functie hebben gelden de onderstaande tarieven waarbij een dagdeel gelijk is aan 4 uur

Per dagdeel: Theaterzaal en Conferentieruimte €150,-

Per dagdeel: Atelier 1 en 3: €75,-

Per dagdeel: Lesruimte 1 en 2: € 75,-

Per dagdeel: Lesruimte 3: € 50,-

Per dagdeel: Lesruimte 4: € 30,-

Per dagdeel: Keuken incl. gebruik Restauratieruimte: € 150,-

De Bewegingsruimte en de Theaterzaal worden ook per uur verhuurd. Het tarief is dan € 37,50 per uur

Voor organisaties zonder subsidie en activiteiten zonder kosten voor de deelnemers zijn andere tarieven mogelijk.

Deze tarieven worden gehanteerd bij incidentele verhuur. Met ons valt te praten over aangepaste tarieven bij meer langdurig gebruik.

Als regel wordt de Meevaart niet verhuurd voor feesten en partijen. Daarvoor zijn meerdere redenen:

    • De Meevaart ligt in een woonbuurt en we willen geen geluidsoverlast veroorzaken.
    • We werken grotendeels met vrijwilligers.
    • We gaan doordeweeks s’ avonds om 22:30 uur dicht, op zondag om 18:00 uur.