Toegankelijkheid en ContactToegankelijkheid mindervaliden

De Meevaart is een oud gebouw, maar is bij de verbouwing van 2011 aangepast. Daarmee is het nu toegankelijk voor mindervaliden. Voor de deur is een parkeerplaats voor gehandicapten en op het trottoir is ruimte gemaakt voor het neerzetten van meerdere scootmobiels. De Meevaart zelf heeft een kleine lift zodat je ook met scootmobiel naar binnen kunt. Let op: als je met de scootmobiel naar binnen gaat, dient deze altijd mee de zaal in genomen worden. Je kunt vanwege veiligheidsredenen de scootmobiel niet in de gangen achter laten.

Contactgegevens

Adres:Balistraat 48A . 1094JN Amsterdam . Telfoon: 020-3319131 . Emailadres: demeevaart[@]gmail.com . Plattegrond: . De Meevaart is vooral een buurtvoorziening. We zijn te voet en per fiets goed bereikbaar. Met de trein of of de tram (lijn 7): uitstappen halte Muiderpoort; met de bus (lijn 22, 65) of de tram (lijn 14) uitstappen op Javaplein.

Onze vakantiesluitingen

De Meevaart is op de volgende data gesloten:

 • - het weekend van Goede Vrijdag, 1e en 2e Paasdag
 • - Koningsdag
 • - 4 mei vanaf 18:00 uur
 • - 5 mei
 • - Hemelvaart
 • - 1e en 2e Pinksterdag

 • Verder zijn we in de zomer tijdens de schoolvakantie vijf weken dicht. Ook zijn we gesloten van kerstmis tot de eerste maandag na nieuwjaarsdag. De buurtgebouwen Majella en Batavia zijn ongeveer gedurende dezelfde periodes gesloten, maar voor precieze informatie verwijzen we naar indischebuurtbalie.nl
  De Meevaart is deze zomer dicht van 29 juli t/m 3 september. We wensen je alvast een goede zomer toe en zien je graag terug vanaf 4 september!

   

  Mail ons

  Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht.

  Naam*:

  E-mail*:

  Onderwerp*:

  Bericht*:

  captcha